Concert Folk & Poezie Tică Lumînare

Dragi iubitori de muzică folk și poezie, revenim în atenția publicului cu cel de-al doilea concert susținut de Tică Lumînare la „Undeva în Comunism”:
– la data de 5 octombrie, orele 20:00,
– în sufrageria muzeului „Undeva în Comunism”, pe Strada Covaci nr. 6, în inima Centrului Vechi al Capitalei.
– bilet: 45 lei
 
În sufrageria muzeului, acolo unde bibelourile și sertarele vechi păstrează taine din altă eră, acordurile chitarei și poeziile lui Tică Lumînare se vor auzi din nou. Versurile sale sunt încărcate de emoție autentică, ce ating în mod subtil corzile inimii și readuc la viață sentimente și amintiri vechi, îngropate în străfundul sufletului.
Pentru o experiență completă, există posibilitatea de a comanda aperitive tipic comuniste și băuturi (inclusiv alcoolice). Și nu uita… ceaiul îl dăm noi!
 
Vă reamintim că muzeul nostru și-a deschis porțile recent, în luna iulie a anului 2023, cu scopul de a readuce în atenția publicului tânăr și mai puțin tânăr perioada comunistă din istoria României. Prin intermediul evenimentelor culturale precum acest concert, dorim să conștientizăm și să aducem în prim-plan lecțiile trecutului pentru a construi un viitor mai bun.
 
Numărul de locuri în sufragerie este limitat, iar biletele sunt disponibile într-un număr redus. Pentru a vă asigura un loc la concert, vă rugăm să faceți o rezervare online. 

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

5 octombrie, 20:00

UNDE?

Muzeul Undeva in Comunism, strada Covaci 6

CAT COSTA?

45 lei/persoana

CONTACT

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: