Concertul demonstrativ 1

Miercuri, 6 septembrie, te invităm la un concert de senzație, marca TaroTcake, începând cu ora 20:00. Evenimentul va combina șlagărele epocii comuniste într-un stil autentic de rock alternativ. Dacă îți dorești să asculți cântece precum „O portocală”, dar și cover-uri noi, într-o interpretare unică, rezervă acum. 

* Miercuri, 6 septembrie, ora 20:00
* În sufrageria „Undeva în Comunism”, Str. Covaci 6, București

Fă cunoștință cu TaroTcake! – o trupă fresh, ce s-a bucurat de succes din ce în ce mai mare în ultimul an. Format din Ștefania și Octav, doi muzicieni cu stiluri diferite, TaroTcake reușește să aducă în fața publicului o interpretare muzicală total inovativă. Ștefania, solista trupei și moldoveancă de origine, este adepta electro-pop-rock-ului modern și a rock-ului clasic. De mai bine de patru ani, încântă publicul Capitalei cu vocea sa puternică și timbrul inconfundabil. Octav a activat într-o gamă largă de proiecte muzicale pe parcursul carierei, în prezent fiind chitaristul trupelor TaroTcake și Ohhimark.

Așa cum deja știți, locurile în sufragerie sunt limitate. Biletul se achiziționează direct la locație, exclusiv pe baza rezervării prealabile. Ce mai aștepți? REZERVĂ ACUM

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

6 SEPTEMBRIE, 20:00

UNDE?

Muzeul Undeva in Comunism, strada Covaci 6

CAT COSTA?

45 lei/persoana

CONTACT

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: