Arta din vin – povestea vinului & degustare

Așteptai momentul de a participa la o degustare specializată? Inițiază-te în arta vinului alături de un somelier profesionist – vom degusta cinci dintre cele mai apreciate vinuri nobile de la Crama Budureasca: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Fetească Regală și vin spumant din gama Shine.

Costul evenimentului include atât experiența degustării alături de un somelier profesionist, cât și platourile de pairing charcuterie board – o selecție de brânzeturi fine și aperitive din toate colțurile lumii, selecționate în perfectă concordanță cu vinurile degustate.

Crama Budureasca se mândrește cu unele dintre cele mai bune vinuri românești, câștigătoare de premii internaționale. În inima podgoriei Dealu Mare, printre colinele însorite ale viilor Budureasca, se află un loc cu rădăcini adânci în istoria și cultura vinului. Dovezile arheologice din apropiere indică o tradiție bogată în vinificație, ce datează încă din vremea dacilor sau chiar a strămoșilor lor, vechii traci. Limba română vorbită astăzi păstrează încă mulți termeni dacici legați de cultivarea viței-de-vie, precum „butoi”, „cârcel” sau „strugure”.

Dacă dorești să afli mai multe despre istoria și arta vinului, te așteptăm la degustare miercuri, 28 februarie, la ora 18:00, la Muzeul Comunismului din București (Str. Covaci 6).

Locuri limitate. Bilete disponibile exclusiv prin achiziție online. Detalii: 0748 15 00 03 

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

miercuri, 28 februarie, ora 18:00

UNDE?

Muzeul Comunismului din București, Str. Covaci 6

CAT COSTA?

160 lei / persoană (include degustarea vin & platoruri de brânzeturi și carne)

CONTACT

0748 150 003

en_USEnglish
0
    Your cart is empty