Concert Tică Lumînare – Ziua Națională a României

Dragi iubitori ai muzicii folk, vă invităm să sărbătorim Ziua Națională a României printr-un concert special, susținut de Tică Lumînare:

  • Când: 30 noiembrie, ora 20:00
  • Unde: Sufrageria muzeului “Undeva în Comunism”, pe Strada Covaci, în inima Centrului Vechi al Capitalei
  • Bilet: 45 lei

În cadrul acestui eveniment, Tică Lumînare va interpreta un repertoriu special de muzică patriotică. Notele chitarei vor sărbători istoria și tradițiile României, aducând un omagiu culturii și valorilor naționale.

Folkul este mai mult decât muzică. Este un mod de a celebra identitatea și tradițiile, o poveste a sentimentelor autentice pentru țară și comunitate. În sufrageria muzeului, cu atmosfera sa nostalgică, ne vom bucura de această experiență, savurând acordurile pline de emoție în contextul marcant al Zilei Naționale a României.

Numărul locurilor în sufragerie este limitat, iar biletele sunt disponibile într-un număr restrâns. Pentru a vă asigura prezența la acest concert deosebit, vă recomandăm să faceți o rezervare online cât mai curând posibil.

Haideți să celebrăm împreună istoria, tradițiile și muzica care îmbină patriotismul cu frumusețea melodiilor folk ale României!

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

30 noiembrie, 20:00

UNDE?

Muzeul „Undeva în Comunism”, Str. Covaci 6

CAT COSTA?

45 lei

CONTACT

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: