Expoziție „Povești de iubire din comunism”

(22 februarie – 19 martie)

„Povești de iubire din comunism” (22 februarie – 19 martie) – o expoziție captivantă ce dezvăluie marile iubiri ale epocii, povestite cu pasiune de oameni obișnuiți, în cadrul Muzeului Comunismului din București –  Str. Covaci 6.

Cu ocazia Dragobetelor, te invităm să împărtășești lumii întregi o poveste de dragoste specială din familia ta, care a avut loc în Republica Socialistă România! În perioada 22 februarie – 10 martie, te așteptăm la biroul comunist din camera nr. II, unde vei găsi foi vechi, pregătite pentru a primi mărturisirile tale. Afișează apoi istorisirea de dragoste în muzeu, în locul special amenajat, oferindu-i astfel loc de cinste, astfel încât toți vizitatorii să o poată admira. Dacă simți că o fotografie poate completa și îmbogăți această poveste, adu-o cu tine – fiecare detaliu contează.

Într-o lume în continuă schimbare, ne dorim să păstrăm aceste povești de iubire autentice, astfel încât să nu se piardă odată cu trecerea timpului. Iubirea merită să fie eternizată, iar familia ta să devină parte colecțiea muzeală interactivă. Te așteptăm cu drag să faci parte din această călătorie prin timp!

Intrarea la expoziție se face în baza biletului de muzeu. Biletele se pot achiziționa online pe site-ul nostru sau direct de la locație. Nu este necesară rezervarea prealabilă.

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

22 februarie – 19 martie

UNDE?

Muzeul Comunismului din București, Str. Covaci 6

CAT COSTA?

gratuit

CONTACT

0748 150 003

en_USEnglish
0
    Your cart is empty