Fiii Satului Montan – Folk Live

Formaţia vocal-instrumentală „Fiii Satului Montan”, formată din Sfîntul (Aurel Marin), Sibip (Cătălin Barbor) și Dănuț (Dan Feieș), există dintotdeauna. Oficial – a se citi „amplificat”, cei trei prieteni de o viață au împlinit, în 2023, 5 ani de urcat pe scenă. Și viitorul se arată luminos! 

Două chitări și-o tobă (sau cahon), cu trei microfoane și multe voci din public, Fiii Satului Montan aduc, sub orice acoperiș, doar veselie, voie bună și amintiri de neuitat. Oricine care a dormit (sau nu încă) în cort, oricine care are voce (sau nu, dar îi place să cânte), dacă are chef de viaţă, dacă știe (sau nu, dar dorește) să se bucure de serile de cabană sau de cele din jurul focului măcar ca atmosferă, este binevenit în mijlocul lor.

Însă acum, Fiii Satului Montan vor aduce bucuria cântecului și frumusețea naturii chiar în inima Centrului Vechi al Capitalei. Și ce alt loc mai bun ar fi putut găsi, dacă nu sufrageria nostalgică a muzeului nou-deschis, „Undeva în Comunism”?
• Unde? Strada Covaci 6 („Undeva în Comunism”)
• Când? 30 august, ora 20:00
• Cât? Taxă intrare: 45 lei, cu rezervare online

Vă reamintim că muzeul nostru și-a deschis porțile recent, în luna iulie a anului 2023, cu scopul de a aduce în atenția publicului tânăr și mai puțin tânăr perioada comunistă din istoria României. Prin intermediul evenimentelor culturale precum acest concert, dorim să conștientizăm și să aducem în prim-plan lecțiile trecutului pentru a construi un viitor mai bun.

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

30 AUGUST, 20:00

UNDE?

Muzeul Undeva in Comunism, strada Covaci 6

CAT COSTA?

45 lei/persoana

CONTACT

en_USEnglish
0
    Your cart is empty