Seara de poezie Joi la 7

Te invităm la seara de poezie joi la 7, undeva în comunism…

12 octombrie, începând cu ora 19:30
Strada Covaci 6
Intrarea liberă

„Cercul de poezie Joi la 7 a luat ființă acum 3 ani din dorința de a avea un spațiu pentru a ne împărtăși liber ideile, a fi vulnerabili, și a inspira și a ne lăsa inspirați. Ne-am apropiat entuziasmați și sfioși și ne-am dezvoltat împreună, în mod gradual, iar acum, ne ascultăm chemarea de a ne lăsa cunoscuți și de către voi. Așadar, în cadrul primei noastre seri de poezie cu public, vă invităm să luați parte la inițiativa noastră de a susține pasiunea pentru lectură, spiritul liber și dorința de a împărtăși.”

Astfel, cercul de poezie „Joi la 7” va susține în premieră primul lor spectacol. Și ce alt loc mai bun pentru debut decât sufrageria intimă a muzeului „Undeva în Comunism”?

Vă reamintim că muzeul nostru și-a deschis porțile recent, în luna iulie a anului 2023, cu scopul de a aduce în atenția publicului tânăr și mai puțin tânăr perioada comunistă din istoria României. Prin intermediul evenimentelor culturale, ne propunem să oferim publicului bucureștean ocazia de a se putea conecta mai ușor cu mediul artistic, stimulând creativitatea în rutina de zi cu zi.

Vă încurajăm să vă rezervați un loc pentru eveniment, astfel încât să ajutați la eficientizarea procesului de organizare.

 

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

12 octombrie, 19:30

UNDE?

Muzeul Undeva in Comunism, Strada Covaci 6

CAT COSTA?

INTRARE LIBERĂ

CONTACT

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: