Marea Premieră: Titus Munteanu – O viață în televiziune

Vă invităm să participați la marea premieră a filmului documentar „Titus Munteanu – O viață în televiziune” în data de 26 octombrie 2023 la Muzeul „Undeva în Comunism”, Strada Covaci numărul 6, din Centrul Vechi al Bucureștiului, începând cu orele 20:00.


Sinopsis: „Titus Munteanu – O viață în televiziune” spune povestea înființării Televiziunii Române, parcursul ei în perioada 1956-2001 și activitatea marelui realizator de televiziune, Titus Munteanu. Documentarul prezintă materiale din arhiva TVR nepublicate încă, programe TV din perioada anilor ’70-’90 și face referire și la contribuția pe care au avut-o directori ai Societății Române de Televiziune precum Tudor Vornicu, regizori precum Alexandru Bocănet, artiști precum Angela Similea, Dida Drăgan, Anda Călugăreanu, Marius Țeicu, Tudor Gheorghe, formația Phoenix, actori precum Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, referințe despre „Școala Vedetelor” și multe, multe alte informații despre trecutul societății românești în perioada comunistă. Când privarea de libertate, dictatura, cenzura și sărăcia sunt lucruri normale în România în vremea comunismului, viața celui mai cunoscut regizor TV din Televiziunea Română devine o provocare.


Victoria Baltag, care a regizat, de asemenea, bine-cunoscutul film artistic „Experimentul Pitești”, a finalizat un master în Film, Istorie și Televiziune la Universitatea din Birmingham, iar în prezent realizează studii doctorale în Istoria Filmului la Queen’s University din Belfast.


Preț biletului la eveniment este 70 lei. Achiziția biletului se realizează direct de la casa muzeului, numai în baza rezervării online prealabile. Suma achitată pentru bilet reprezintă o donație pentru susținerea filmului. 

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

26 octombrie, 20:00

UNDE?

Muzeul Undeva în Comunism, Strada Covaci 6

CAT COSTA?

70 lei/persoana

CONTACT

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: