Martori și mărturii. Bărăgan ‘51

Evenimentul „Martori și mărturii. Bărăgan ‘51” se concentrează pe episodul deportărilor din Bărăgan din 18 iunie 1951. Poveștile trecutului vin în contact cu prezentul prin intermediul martorilor direcți care au trăit în perioada deportării și devin puncte de reper în consolidarea istoriei orale. Evenimentul va avea loc:

  • Miercuri, 26 iunie, începând cu ora 17:00
  • La Muzeul Comunismului din București, Strada Covaci 6 (Centrul Vechi)
  • INTRARE GRATUITĂ

Organizatori:

Ready Set Culture se centrează pe crearea de evenimente culturale destinate cunoașterii istoriei din aproape în aproape. Înțelegerea rolului esențial pe care istoria îl ocupă în conturarea prezentului prin intermediul acțiunilor centrate pe descoperirea directă și participativă a evenimentelor istorice.

Muzeul Comunismului din Bucuresti este un spațiu expozițional privat și interactiv, care abordează exclusiv perioada comunistă din istoria României. Muzeul adoptă o viziune echilibrată asupra comunismului, fiind un muzeu de conștientizare a istoriei României. Acest proiect a luat naștere din dorința de a contribui la educarea publicului larg, în special a noilor generații și a turiștilor străini, cu privire la pericolele totalitarismului.

Intrarea este liberă, în baza rezervării prealabile. Locuri limitate, rezervă acum! Vă așteptăm cu drag.

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

Miercuri, 26 iunie, începând cu ora 17:00

UNDE?

Muzeul Comunismului din București, Strada Covaci 6 (Centrul Vechi)

CAT COSTA?

INTRARE LIBERĂ 

CONTACT

0748 150 003

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: