O carte deschisă: Galina Răduleanu

Vino să descoperi povestea impresionantă a unei femei care și-a păstrat curajul în fața provocărilor regimului comunist. Născută în Basarabia în 1933, Dr. Galina Răduleanu va împărtăși nu doar experiențele sale în închisoare, ci și cum a reușit să-și găsească puterea în întunericul regimului totalitar. Evenimentul este organizat împreună cu L.S. Iași.

  • Data și ora: Duminică, 17 decembrie, ora 19:30
  • Locație: Muzeul Comunismului din București – „Undeva în Comunism”, Str. Soarelui 1, Centrul Vechi

Explorând anii de detenție și perioada de după eliberare, Dr. Galina Răduleanu va aduce în fața publicului istorii și momente cutremurătoare trăite în timpul detenției. Această conferință oferă o perspectivă unică asupra istoriei noastre recente, publicul având ocazia de a asculta direct de la Dr. Galina Răduleanu și de a înțelege mai bine complexitatea epocii comuniste și impactul său asupra indivizilor.

Muzeul „Undeva în Comunism” susține educația publicului pe tematici legate de comunism și deținuții politici, astfel că oferă INTRARE GRATUITĂ tuturor participanților la conferință. Locurile din sală sunt limitate, astfel că vă rugăm să faceți o rezervare în vederea participării.

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

17 decembrie, 19:30

UNDE?

Muzeul Undeva in Comunism, strada Covaci 6

CAT COSTA?

INTRARE LIBERĂ

CONTACT

0
    Your cart is empty

    MAKE A RESERVATION:

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: