O noapte de poezie la muzeu... ediția IV

Vă așteptăm la seara de poezie a cercului „Joi la 7”, într-o nouă expediție a emoției, destinderii și delectării lirice. Cea de-a IV-a ediție a serilor noastre de poezie promite să vă poarte într-un șir de călătorii expresive, date fiind diversitatea stilurilor și dorința poeților de a transpune publicul în universul lor liric.

  • Joi, 27 iunie, ora 19:30
  • Muzeul Comunismului din București (Covaci 6)

Cercul „Joi la 7” a dovedit că poezia rămâne o metodă de exprimare artistică esențială în ziua de astăzi și o modalitate de procesare a vulnerabilității și a emoțiilor. În mijlocul unei lumi adesea mult prea grăbite, serile de artă rămân o necesitate pentru sănătatea sufletului nostru.

În urma serii de poezie, participanții care doresc sunt invitați să ia locul artiștilor, pentru a-și exterioriza în fața publicului propriul univers liric. De asemenea, toată lumea este invitată să rămână pentru socializare, timp în care vă puteți delecta cu noua bere artizanală nefiltrată, cocktailuri pe bază de vișinată / caisată și alte băuturi speciale pe care le găsiți în exclusivitate la barul-cafenea din incinta muzeului.

Accesul este posibil doar pe bază de înscriere, iar donația pentru artiști este puternic încurajată (începând de la 20 lei). Rezervă-ți locul gratuit acum! 

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

Joi, 27 iunie, ora 19:30

UNDE?

Museum of Communism in Bucharest, Covaci 6

CAT COSTA?

Suport artist (donație)

CONTACT

0748 150 003

0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: