Seara de poezie Joi la 7 ediția a II-a

Cu bucurie vă anunțăm cea de-a II-a seară de poezie a cercului „Joi la 7”, după succesul remarcabil al primei ediții.

  • Joi, 14 decembrie, de la ora 19:30
  • Strada Soarelui 1 (intrare de pe Str. Covaci), Centrul Vechi, în incinta muzeului interactiv „Undeva în Comunism”

În cea de-a doua parte a serii, vă invităm să rămânem împreună, să socializăm și să construim noi prietenii. Vom degusta noile cocktailuri pregătite special pentru voi la cafeneaua muzeului, îmbogățite cu arome delicioase de vișinată și caisată. Totul se desfășoară într-un spațiu cultural versatil, unde poezia și rafinamentul se împletesc armonios.

Într-o eră în care poezia a fost adesea neglijată, cercul „Joi la 7” a reușit să o readucă în centrul atenției. Boemii noștri poeți, determinați și pasionați, și-au asumat misiunea de a restitui poeziei statutul de artă relevantă. Debutul lor din 12 octombrie a dovedit fără îndoială această abilitate remarcabilă.

Poezia rămâne relevantă și vitală în zilele noastre. Nu este doar un moft sau o modalitate de afirmare artistică; este un act sinonim cu viața însăși. „Joi la 7” nu este doar un cerc de poezie; este o mișcare avangardistă, o afirmare a atemporalității și a nonconformismului ieșit din comun. Acești poeți își exprimă emoțiile într-o necesitate intrinsecă – nu ne-am născut toți poeți, dar unii dintre noi au înțeles că trebuie să ne confruntăm cu întunericul interior fără frică de rezultat.

Poezia devine astfel dezamorsare și explorare a conștiinței, iar poeții, prin acte de vulnerabilitate profundă, își materializează mintea în mijlocul unei lumi adesea indiferente, pentru a deveni în sfârșit înțeleși. Este dorința primordială a omului, exprimată în versuri și simțită în inimă. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în această seară memorabilă!

INFORMAȚII DE INTERES

CAND?

14 decembrie, 19:30

UNDE?

Muzeul Undeva in Comunism, strada Covaci 6

CAT COSTA?

20 lei/persoana

CONTACT

0748150003

en_USEnglish
0
    Your cart is empty

    FĂ O REZERVARE COMPLETÂND FORMULARUL: